DENSITY

Maakt slap, dunner wordend haar steviger en voller. Assortiment van producten speciaal voor het tegengaan van seizoensgebonden en progressieve haaruitval.

hairlossshampoo.png

PLANT-BASED HAIRLOSS SHAMPOO

Versterkend en verdikkend

Shampoo met zachte, plantaardige basis, verrijkt met Plantaardig Celwater van Granaatappel met antioxiderende eigenschappen, rijk aan mangaan, fosfor, kalium en vitamines. Ideaal om zwak en dun haar te verstevigen, haaruitval te bestrijden en de hoofdhuid te stimuleren. Het bioloisch Extract van Citroen met energierijke en stimulerende eigenschappen en Keratine versterken en verdikken dun haar.

Formaat: 2000 en 400ml.

serumdensity.png

VOLUME BOOSTING SERUM

Voor dun en fragiel haar – zonder uitspoelen

Haarverdikkend serum dat het haar jong houdt en de schublaag verdikt. Verrijkt met Celwater van Granaatappel en Citroen en Zijdeploymeren die vocht inbrengen en zorgen voor een intense glans en meer volume waardoor de haarschacht voller, dikker en sterker wordt. De schublaag wordt beschermd tegen de hitte van de haardroger en de stijltang.

Formaat: 150ml.

seasonalloss.png

HAIRLOSS TREATMENT - SEASONAL HAIRLOSS 

Seizoensgebonden haaruitval – Zonder uitspoelen

Behandeling tegen haaruitval om “seizoensgebonden haaruitval” te bestrijden. verrijkt met Plantaardig Celwater van Granaatappel met antioxiderende eigenschappen, rijk aan mangaan, fosfor, kalium en vitamines. De werking op de huid bevordert de capillaire celvernieuwing en zorgt voor en goede en duurzame activiteit van de huidpappillen waardoor de kracht en vitaliteit wordt verzekerd. De Biologische extracten van Zwarte Bosbes en Citroen activeren de microcirculatie. Het Extract van Paeonia Suffruticosa heeft een antioxiderende en verzachtende werking op de hoofdhuid.

Formaat: 12 x 6ml.

gradualloss.png

REGENERATING HAIRLOSS TREATMENT - PROGRESSIVE HAIRLOSS

Geleidelijke haaruitval – Zonder uitspoelen

Regenererende behandeling tegen haaruitval om doeltreffend geleidelijke haaruitval te bestrijden. Een “shock” behandeling om direct de haarfollikel te revitaliseren dankzij de aanwezigheid van Plantaardig Celwater van Granaatappel, het Complex van Panthenol, Inositol, Cysteïne en Methionine en de Biologische extracten van Zwarte Bosbes en Paardenkastanje. Extract die de stimulerende werking op de hoofdhuid vervolledigen. Het haar is bij het kammen veerkrachtiger en minder broos.

Formaat: 12 x 6ml.