CONCENTRÉ

Een energiek “concentraat” voor het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van het haar! 

eauconcentr.png

EAU CONCENTRÉ

Geconcentreerd water voor het beschermen en hydrateren van de huid en het haar

Mengsel van Biologisch Plantwater van Melisse, Citroen en Blauwe Bosbes verrijkt met Biologische Kamille en- en Calendula-Extracten, Geconcentreerd water, voor dagelijks gebruik, hydrateert beschermt het haar tegen weersinvloeden en warmte; toegepast op de huid vóór het kleuren en bij chemische behandelingen is het ene optimale ondersteuning voor het beschermen en kalmeren zonder van invloed te zijn op het cosmetische resultaat. Zonder uitspoelen. Verzwaart niet en is niet vettig.

Formaat: 250ml.

huileconcentr.png

HUILE CONCENTRÉ

Behandelingsolie voor dagelijks gebruik

Voedende en geconcentreerde olie op basis van Biologische Arganolie, Keratine, en Biologisch Kaasjeskruid Plantwater, geschikt voor behandeld haar. Herstelt de hydratatie en is diep voedend, voorkomt pluizen en beschermt het haar tegen de warmte van stijl- en krultangen. Deze behandeling verbetert de uitstraling van het haar en benadrukt de natuurlijke schoonheid van het haar. Hoeft niet te worden uitgespoeld, verzwaart niet en maakt het haar niet vet. Bij voorkeur gebruiken na een behandeling met de Softly-lijn, of dagelijks om het haar te voeden en te hydrateren. Ideaal als bescherming bij gebruik van een stijltang of haardroger.

Formaat: 250ml.

cremeconcentr.png

CRÈME CONCENTRÉ

Voorkomt en herstelt gespleten haarpunten

Instant herstellende crème met Biologisch Sinaasappelplantwater, voor het directe herstel van gespleten haarpunten dankzij de eigenschappen van Biologische Arganolie, en met Eiwitten uit Rijst, Tarwe en Kokosmelk voor het beschermen en versterken van gespleten haarpunten. Geschikt voor dagelijks gebruik. Zonder uitspoelen. Verzwaart niet. Niet vettig.

Formaat: 75ml.