PURITY

Assortiment van producten speciaal voor de delicate en doeltreffende behandeling van hoofdhuidproblemen als roos, overmatige talg en een gevoelige hoofdhuid.

balancing.png

PLANT-BASED BALANCING SHAMPOO

Shampoo voor gevoelige hoofdhuid

Shampoo met zachte, plantaardige basis, verrijkt met Plantaardig Celwater van Citroenmelisse. Verzachtend, stimulerend en verfrissend, samen met de hydraterende eigenschappen van Aloë Vera, de kalmerende werking van het Extract van Biologische Amandelen en het organisch glycyrrhetinezuur, verkregen uit Zoethout. Het ideale product om de gevoelige hoofdhuid met hyperhidrosis op zachte wijze te reinigen, zuiveren en kalmeren. Een regelmatig gebruik zal de hoofdhuid weer kalmeren.

Formaat: 2000 en 400ml.

astringentshampoo.png

PLANT-BASED ASTRINGENT SHAMPOO

Shampoo voor hoofdhuid met talg

Shampoo met zachte, plantaardige basis, verrijkt met Plantaardig Celwater van Citroen met adstringerende en balancerende eigenschappen, buitengewoon geschikt voor een diepe reiniging van de huid met veel talg en vette roos. De formule, verrijkt met Biologisch Extract van Zwarte Bosbessen en essentiële oliën van Citroengras, Verbena en Neroli heeft zuiverende en normaliserende eigenschappen, die vanaf de eerste toepassing talg en roos doeltreffend bestrijden.

Formaat: 2000 en 400ml.

purifying.png

PLANT-BASED PURIFYING SHAMPOO

Shampoo voor hoofdhuid met schilfers

Shampoo met zachte, plantaardige basis, verrijkt met Plantaardig Celwater van Citroenmelisse. Verzachtend, stimulerend en verfrissend. Bevat Biologisch Extract van Hop met kalmerende eigenschappen. Evenwicht en comfort voor de hoofdhuid met schilfertjes. Vanaf de eerste toepassing zullen de specifieke actieve bestanddelen zoals Piroctone Olamine en Hexamidine Diisethinoate met hun antibacteriële en zuiverende werking doeltreffend de schilfers bestrijden.

Formaat: 2000 en 400ml.

purifyingmousse.png

PURIFYING MOUSSE

Hoofdhuid met schilfers

Shampoo met zachte, plantaardige basis, verrijkt met Plantaardig Celwater van Citroenmelisse, Biologisch Extract van Hop en specifieke actieve bestanddelen zoals Piroctone Olamine en Hexamidine Diisethinoate met een antibacteriële en zuiverende werking. De Betaine Salicilate geeft een passief micro scrub effect en hydrateert de huid.

Formaat: 150ml.