Pretiosum

Boostende producten voor een complete behandeling om de werking van de andere producten te verhogen.acqua.png

Acqua Gel Detox

Ontgiften en evenwichtig maken van de hoofdhuid

Ontgiftend water met een mix van Plantaardig Celwater van Citroen, Sinaasappel, Brandnetel, Granaatappel, Natuurlijk extract van Aloë en Spirulina Algen. Pre-shampoo die de hoofdhuid zuivert door de hoornlaag van de opperhuid te normaliseren en zonder de hydrolipide barrière aan te tasten. Heeft een kalmerende werking op de meest gevoelige hoofdhuid. Voorbereidend product dat de werking van detergentia en behandelingen optimaliseert.

Formaat: 150ml.

activecreamm.png

Active Cream

Kalmerende antioxidant voor de hoofdhuid

Actieve crème verrijkt met Plantaardig Celwater van Granaatappel met antioxiderende eigenschappen van Vitamines, Biologische extracten van Sinaasappel, Citroen en Blauwe Bosbessen. Met een beschermende en conditionerende werking. Het ideale product om de gevoelige huid te kalmeren, afschilfering te verbeteren als te veel talg en roos wordt afgescheiden en verdunning van de hoofdhuid te bestrijden. Het resultaat is een beschermde, gehydrateerde en gezonde hoofdhuid.

Formaat: 100ml.

hydratingoill.png

Precious Hydrating Oil

Onmiddellijke hydratatie

Geconcentreerde olie met Plantaardig Celwater van Basilicum rijk aan vitamines, Nigella Olie en Sodium PCA met hydraterend effect. Booster product om de hydraterende eigenschappen van de behandelingen te versterken.

Formaat: 75ml.

regeneratingoill.png

Precious Regenerating Oil

Onmiddellijke voeding

Geconcentreerde olie met Plantaardig Celwater van Granaatappel met vitaliserende en regenererende eigenschappen, diep voedende Avocado-olie en Rijsteiwitten met beschermende werking. Booster product om de voedende eigenschappen van de behandelingen te versterken.

Formaat: 75ml.

maskerpretiosum.png

Repair Mask

Met constitutioneel organisch sinaasappelwater

Dit masker voert op chemisch behandeld, broos, droog haar een belangrijke "reconstructie" -actie uit dankzij de aanwezigheid van organisch constitutioneel sinaasappelwater en gehydrolyseerde keratine, terwijl vitamine E een antioxiderende werking garandeert. Aloë Vera en biologische arganolie hydrateren en voeden diep. Het verfrissende masker herstelt de body van het haar en vanaf de eerste toepassing wordt een echt en merkbaar "voller" effect waargenomen.

Formaat: 500ml.