SUNNY

Zonneproducten voor tijdens of na blootstelling aan de zon, zee- en zwembadwater. 

sunnyshampoo.png

HYDRATING HAIR & BODY SHAMPOO

Hydraterende Hair & Body Shampoo

Na een dagje strand of zwembad, hebben het haar en onze huid een energieboost nodig, die zowel hydratatie en zachtheid kan geven, van kop tot teen. De actieve ingrediënten ‘Green Caviar’ en ‘Organic Bergamot’ zorgen voor deze extra hydratatie en bezitten kalmerende effecten.  Gebruik dagelijks onder de douche NA bloostelling aan de zon.

Formaat: 250ml. 

spray19.png

MAGIC EMULSION

Magic Emulsion

Een beschermende spray, geschikt voor alle haartypes. Bevat UVA en UVB filters om het haar te beschermen en kleurvervaging tegen te gaan tijdens blootstelling aan de zon.
Te gebruiken op nat haar TIJDENS blootstelling aan de zon, of NA het zwemmen in zee of in het zwembad. Ook te gebruiken NA DE SHAMPOO als lichte, ontwarrende conditioner die niet uitgespoeld hoeft te worden.
1. Beschermt het haar. 2. Voorkomt kleurvervaging. 3. Voegt glans en zachtheid toe. 4. Gaat kroezen tegen. 5. Ontwart en vergemakkelijkt het stylen.

Formaat: 150ml.

maschera19.png

INTENSIVE REPLENISHING MASK

Intensief Verfrissend Masker

Na een dagje strand, zout water en wind, kunnen alle haartypes een masker voor intensieve en herstellende hydratatie gebruiken.
De ‘Green Caviar’ zorgt ervoor dat het haar opnieuw gehydrateerd en verfrist wordt, terwijl de ‘Organic Bergamot’ de haarstructuur herstelt.  Het resultaat is een glanzende bos gezond haar die vol pit zit!

Formaat: 200ml.